Achter de kerk, beschut onder de bomen, ligt ons kleine kerkhof. Met zorg en toewijding wordt het onderhouden door enkele vrijwilligers die het kerkhof ook beheren.

 

Door de beperkte ruimte is het alleen voor parochianen mogelijk om hier begraven te worden. Sinds 2006 beschikken wij over een nieuwe urnentuin op ons kerkhof met ruim 40 urnenkelders.

Voor onze begraafplaats is een reglement samengesteld waarin is opgenomen de afmetingen van de grafstenen, de termijn van het grafrecht en eventuele verlengingen, maar ook het onderhoud aan het graf e.d.

Er bestaat een mogelijkheid om reeds bij leven een graf te reserveren, dit gebeurt met regelmaat zodat op ons kerkhof lege plaatsen te vinden zijn die de indruk wekken dat er nog plaats genoeg is.

Voor  informatie betreffende ons kerkhof zoals reglement, kosten en grafrechten kunt U bellen met 030-2740144 ( ma.wo.vr. van 9.00 tot 12.30 uur)  of email: secretariaatolvbilthoven@gmail.com

Voor het regelen van een uitvaart en begrafenis dient u direct contact op te nemen via telefoonnummer  06-23.78.57.07. In overleg kan dan het tijdstip van de begrafenis worden vastgesteld.

Kerkhofregelement 2016.pdf