Koffie-ochtenden in de buurtkamer / de tuinkamer

Iedere woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur bent u welkom voor een kop koffie of thee in de tuinkamer van de pastorie: een plek voor ontmoeting, rust en activiteit. 

 

 

Eindverslag Symposium  ‘Met hoofd, hart en handen naar de toekomst’

Afgelopen november 2023 heeft in onze kerk het symposium ‘Met hoofd, hart en handen naar de toekomst’ plaatsgevonden. Er is een klein boekje gemaakt van alle lezingen en van de rondetafel-sessies in het World Café. En natuurlijk zijn alle ideeën, suggesties en opmerkingen verwerkt in dit boekje.
U kunt het boekje vinden achter in de kerk. Uiteraard kunt u ook een pdf-file downloaden van deze  website of het Kerkelijk Bureau bellen en vragen of u een pdf-file kunt ontvangen.
We wensen u veel leesplezier!

De symposium-organisatie

Wat een energie kwam er vrij tijdens ons twintigste lustrum: heerlijk voelbaar en tastbaar. Een geloofsgemeenschap die niet alleen samen gelooft, maar ook - en vooral - gelooft in ”samen”.  De vraag die de 100+ commissie heeft gekregen van de pastoraatgroep en de locatieraad luidt dan ook: ”hoe gaan we de positieve energie waarvan we vorig jaar zo genoten opnieuw aanspreken en wederom laten stromen de komende jaren?”  De commissie is inmiddels begonnen met het beantwoorden van die vraag en heeft al een eerste antwoord klaar: mooie activiteiten die we samen met de gemeenschap, voor de gemeenschap gaan organiseren, naast al het mooie wat er al gedaan wordt!  In Samen Kerk gaan we jullie periodiek meenemen met de concrete invulling. 

Zou ’t zo kunnen zijn dat we langzaam naar een meer diverse manier van geloofsbeleving toegroeien? 

Tot ziens!

Vincent, Philip, Janine, Ruud, Tonco en Nicole